Alfredo Shrimp Pasta
Ingredients:
450g Nagwa Shrimp (Peeled, Deveined Ready to Cook Tail-on Blanched)
400g Fettuccine Pasta
2 tbsp Butter
2 Minced Garlic Cloves
2 Cups Cooking Cream
1 Cup Grated Parmesan Cheese
1 tsp Paprika
1 tsp Salt
¼ tsp Black Pepper
Garnish: Chopped Parsley
Preparation:
• In a pot over medium heat, cook the pasta according to the package instructions, then drain it.
• In a pan, melt the butter and sauté Nagwa shrimp with paprika, salt, and black pepper for 3-5 min, until fully cooked.
• Remove the shrimp from the pan.
• Add garlic to the pan along with the cream, and cook on medium heat for 3 min.
• Stir in Parmesan cheese until it melts.
• Add the cooked pasta and Nagwa shrimp to the sauce and mix everything together.
• Pour the mixture onto a plate, garnish with parsley and serve.
معكرونة الفريدو بالروبيان
المقادير:
• 450 غرام روبيان نقوة (مقشر جاهز للطبخ مبخر مع الذيل)
• 400 غرام معكرونة فيتوتشيني
• 2 ملعقة كبيرة زبدة
• 2 فص ثوم مفروم
• 2 كوب كريمة طهي
• 1 كوب جبن بارميزان مبشور
• 1 ملعقة صغيرة بابريكا
• 1 ملعقة صغيرة ملح
• ¼ ملعقة صغيرة فلفل أسود
للتزيين: بقدونس مفروم
طريقة التحضير:
Copyright @2025 NAQUA - All Rights Reserved.