Baked Barramundi


Ingredients:

    •    400g Red Sea Barramundi (Whole Fillet)

    •    2 tbsp Olive Oil

    •    1 Squeezed Lemon

    •    2 Minced Garlic Cloves

    •    1 tsp Dried Thyme

    •    ½ tsp Salt

    •    ¼ tsp Black Pepper

Garnish: Lemon Slices and Chopped Parsley


Preparation:

  • In a bowl mix olive oil, lemon juice, garlic, thyme, salt and black pepper.
  • Place Red Sea Barramundi fillet in a baking tray and pour the marinade over them.
  • Add lemon slices on top of the Barramundi fillet.
  • Bake Barramundi fillet in a preheated oven at 180 ºC for 15 min.
  • Garnish with lemon slices, chopped parsley and serve.


باراموندي بالفرن


المقادير:

    •    400 غرام باراموندي البحر الأحمر (فيليه كامل)

    •    2 ملعقة كبيرة زيت زيتون

    •    1 ليمون معصور

    •    2 فص ثوم مفروم

    •    1 ملعقة صغيرة زعتر مجفف

    •    ½ ملعقة صغيرة ملح

    •    ¼ ملعقة صغيرة فلفل أسود

للتزيين: شرائح ليمون وبقدونس مفروم


طريقة التحضير:

  • في وعاء اخلطي زيت الزيتون، عصير الليمون، الثوم، الزعتر، الملح والفلفل الأسود.
  • ضعي شرائح باراموندي البحر الأحمر في صينية فرن، واسكبي التتبيلة فوقها.
  • أضيفي شرائح الليمون فوق شرائح الباراموندي.
  • اخبزي شرائح الباراموندي في فرن مُحمي مسبقًا على درجة حرارة 180 مئوية لمدة 15 دقيقة.
  • زيّني الطبق بشرائح الليمون والبقدونس المفروم وقدميه.


Copyright @2025 NAQUA - All Rights Reserved.