Barramundi Biryani
Ingredients:
• 400g Red Sea Barramundi (Skinless Fillet Portions)
• 3 Cups Basmati Rice
• 1 Finely Chopped Onions
• 7 Chopped Garlic Cloves
• 2 Carrots, Grated
• ½ Lemon Juice
• 3 tbsp Vegetable Oil
• 6 Cups Hot Water
Spices:
1 tbsp Biryani Spices, ½ tsp of Turmeric, ¼ tsp Ginger, 2 tsp Salt, ¼ tsp Black Pepper
Garnish: Chopped Coriander
Preparation:
برياني الباراموندي
المقادير:
• 400 غرام باراموندي البحر الأحمر (فيليه شرائح بدون جلد)
• 3 أكواب أرز بسمتي
• 1 بصل مفروم ناعم
• 7 فصوص ثوم مفرومة
• 2 جزر مبشور
• ½ ليمون معصور
• 3 ملاعق كبيرة زيت نباتي
• 6 أكواب ماء ساخن
التوابل:
1 ملعقة كبيرة من بهارات البرياني، ½ ملعقة صغيرة كركم،
¼ ملعقة صغيرة زنجبيل، 2 ملعقة صغيرة ملح و ¼ ملعقة صغيرة فلفل أسود
للتزيين: كزبرة مفرومة
طريقة التحضير:
Copyright @2025 NAQUA - All Rights Reserved.