Barramundi with Curry Sauce
Ingredients:
400g Red Sea Barramundi (Skinless Fillet Portions)
Seasoning:
• ½ tsp Turmeric
• ¼ tsp Black Pepper
• ¼ tsp Garlic Powder
• ½ tsp Salt
• 1 tbsp Cornstarch
• 1 tbsp Flour
• 2 tbsp Vegetable Oil
• 1 tbsp Butter
Curry Sauce:
• ½ cup Chopped Onion
• ½ tsp Ground Ginger
• 1 tbsp Curry Powder
• 1 tsp Ground Coriander
• ½ tsp Cumin
• 1 tsp Turmeric
• ½ cup Halved Cherry Tomatoes
• 1 tsp Minced Garlic
• 1 tsp Sugar
• 1 Cup Coconut Milk
• 1 tsp Fish Sauce
• 1 tbsp Fresh Lemon Juice
• 2 tsp Salt
Garnish: Chopped Coriander
Preparation:
باراموندي بصلصة الكاري
المقادير:
400 غرام باراموندي البحر الأحمر (فيليه شرائح بدون جلد)
التوابل:
• ½ ملعقة صغيرة كركم
• ¼ ملعقة صغيرة فلفل أسود
• ¼ ملعقة صغيرة بودرة ثوم
• ½ ملعقة صغيرة ملح
• 1 ملعقة كبيرة نشاء الذرة
• 1 ملعقة كبيرة دقيق
• 2 ملعقة كبيرة زيت نباتي
• 1 ملعقة كبيرة زبدة
لتحضير صوص الكاري:
• ½ كوب بصل مفروم
• ½ ملعقة صغيرة زنجبيل بودرة
• 1 ملعقة كبيرة مسحوق كاري
• 1 ملعقة صغيرة كزبرة مطحونة
• ½ ملعقة صغيرة كمون
• 1 ملعقة صغيرة كركم
• ½ كوب طماطم كرزية مقطعة
• 1 ملعقة صغيرة ثوم مهروس
• 1 ملعقة صغيرة سكر
• 1 كوب حليب جوز الهند
• 1 ملعقة صغيرة صلصة السمك
• 1 ملعقة كبيرة عصير ليمون حامض
• 2 ملعقة صغيرة ملح
للتزيين: كزبرة مفرومة
طريقة التحضير:
Copyright @2025 NAQUA - All Rights Reserved.