Cajun Shrimp


Ingredients:

    •    450g Nagwa Shrimp (Peeled & Deveined Ready to Cook Tail-on Blanched)

    •    2 tbsp Vegetable Oil

    •    500g Boiled and Cut Corn

    •    ½ tsp Oregano

    •    ½ tsp Onion Powder

    •    ¼ tsp Black Pepper

    •    ½ tsp Salt

    •    ¼ tsp Cajun Seasoning

    •    ¼ tsp Paprika


Preparation:

  • In a large skillet over medium heat, add vegetable oil and Nagwa blanched shrimp, sprinkle with all the spices.
  • Mix on medium heat for 2 min.
  • Remove Nagwa shrimp from the skillet and add cooked corn and mix to coat with the spices.
  • Serve the Cajun Shrimp in a plate.

روبيان بخلطة الكيجن


المقادير:

    •    450 غرام روبيان نقوة (مقشر جاهز للطبخ مبخر مع الذيل)

    •    2 ملعقة كبيرة زيت نباتي

    •    500 غرام ذرة مسلوقة ومقطعة

    •    ½ ملعقة صغيرة من الزعتر

    •    ½ ملعقة صغيرة مسحوق البصل

    •    ¼ ملعقة صغيرة فلفل أسود

    •    ½ ملعقة صغيرة ملح

    •    ¼ ملعقة صغيرة بهار الكيجن

    •    ¼ ملعقة صغيرة بابريكا


طريقة التحضير:

  • في مقلاة كبيرة على نار متوسطة، أضيفي الزيت النباتي و روبيان نقوة المسلوق وأضيفي جميع المنكهات.
  • اخلطي المكونات على نار متوسطة لمدة دقيقتين.
  • أخرجي روبيان نقوة من المقلاة، ثم أضيفي الذرة المطبوخة وقلبيها لتتغطى بالتوابل.
  • اسكبي خليط الروبيان والذرة في طبق التقديم.

Copyright @2025 NAQUA - All Rights Reserved.