Creamy Barramundi Fillet


Ingredients:

    •    400g Red Sea Barramundi (Skinless Fillet Portions)

    •    1 Cup Cooking Cream

    •    1 Small Chopped Onion

    •    2 Minced Garlic Cloves

    •    2 tbsp Butter

    •    ½ Cup Grated Parmesan Cheese

    •    1 tsp Dried Thyme

    •    ½ tsp Salt

    •    ¼ tsp Black Pepper

Garnish: Chopped Parsley


Preparation:

  • In a pan over medium heat, melt the butter and cook Red Sea Barramundi for 5–7 min, until golden on both sides, then set aside.
  • In the same pan, sauté onion and garlic until soft.
  • Add cream, parmesan cheese, thyme, salt and black pepper and cook until the sauce thickens.
  • Return Barramundi fillet to the pan and cook for an additional 2 min.
  • Garnish with chopped parsley and ready to serve.


فيليه باراموندي بالكريمة


المقادير:

    •    400 غرام باراموندي البحر الأحمر (فيليه شرائح بدون جلد)

    •    1 كوب كريمة طبخ

    •    1 بصلة صغيرة مفرومة

    •    2 فص ثوم مفروم

    •    2 ملعقة كبيرة زبدة

    •    ½ كوب جبن بارميزان مبشور

    •    1 ملعقة صغيرة زعتر مجفف

    •    ½ ملعقة صغيرة ملح

    •    ¼ ملعقة صغيرة فلفل أسود

للتزيين: بقدونس مفروم


طريقة التحضير:

  • في مقلاة على نار متوسطة، تُذاب الزبدة ويُطهى باراموندي البحر الأحمر لمدة 7-5 دقائق حتى يُصبح ذهبي اللون من الجانبين، ثم ضعيه جانبًا.
  • في نفس المقلاة، يُشوّح البصل والثوم حتى يذبل.
  • أضيفي الكريمة، جبنة البارميزان، الزعتر، الملح والفلفل الأسود، واطبخيه حتى تتماسك الصلصة.
  • أعيدي شرائح الباراموندي إلى المقلاة واطبخيه لدقيقتين إضافيتين.
  • زيّنيه بالبقدونس المفروم وقدّميه.


Copyright @2025 NAQUA - All Rights Reserved.