Crispy Barramundi with Asian Sauce
Ingredients:
400g Red Sea Barramundi (Fillet Portions)
• 2 tbsp Cornstarch
• ½ tsp Black Pepper
• ½ tsp Salt
• 2 tbsp Vegetable Oil
• Cooked White Rice
For the Sauce:
• 2 Minced Cloves Garlic
• 1 tbsp Grated Ginger
• 2 tbsp Soy Sauce
• 1 tbsp Brown Sugar
• 1 tbsp Rice Vinegar
• 1 tsp Sesame Oil
• 2 tbsp Water
Garnish: Grilled Vegetables
Preparation:
باراموندي مقرمش مع صوص آسيوي
المقادير:
• 400 غرام باراموندي البحر الأحمر (فيليه شرائح)
• 2 ملعقة كبيرة نشاء الذرة
• ½ ملعقة صغيرة فلفل أسود
• ½ ملعقة صغيرة ملح
• 2 ملعقة كبيرة زيت نباتي
• أرز أبيض مطبوخ
لتحضير الصوص:
• 2 فص ثوم مهروس
• 1 ملعقة كبيرة زنجبيل مبشور
• 2 ملعقة كبيرة صوص صويا
• 1 ملعقة كبيرة سكر بني
• 1 ملعقة كبيرة خل الأرز
• 1 ملعقة صغيرة زيت سمسم
• 2 ملعقة كبيرة ماء
للتزيين: خضار مشوي
طريقة التحضير:
Copyright @2025 NAQUA - All Rights Reserved.