French Bouillabaisse Soup


Ingredients:

    •    400g Red Sea Barramundi (Fillet Portions)

    •    2 tbsp Olive Oil

    •    1 Chopped Onion

    •    2 Minced Garlic Cloves

    •    2 Chopped Tomatoes

    •    1 Cup Fish Stock

    •    1 Cup Cooking Cream

    •    ¼ tsp Saffron Dissolved in 1 Cup of Warm Water

    •    ½ tsp Paprika

    •    1 tsp Salt

    •    ¼ tsp Black Pepper

Garnish: Chopped Parsley


Preparation:

  • In a pot over medium heat, heat olive oil, add onion, garlic and saute until softened.
  • Add the tomatoes and cook until thickened.
  • Pour in the fish stock, saffron, salt, black pepper and paprika and simmer for 10 min.
  • Add Red Sea Barramundi fillet and cook for 5–7 min.
  • Stir in the cream and cook for an additional 2 min.
  • Garnish with chopped parsley and serve.

شوربة البويابيس الفرنسية


المقادير:

    •    400 غرام باراموندي البحر الأحمر (فيليه شرائح)

    •    2 ملعقة كبيرة زيت زيتون

    •    1 بصل مفروم

    •    2 فص ثوم مفروم

    •    2 طماطم مفرومة

    •    1 كوب مرق سمك

    •    1 كوب كريمة طبخ

    •    ¼ ملعقة صغيرة زعفران مذاب في ماء دافئ

    •    ½ ملعقة صغيرة بابريكا

    •    1 ملعقة صغيرة ملح

    •    ¼ ملعقة صغيرة فلفل أسود

للتزيين: بقدونس مفروم


طريقة التحضير:

  • في قدر على نار متوسطة سخني زيت الزيتون، أضيفي البصل والثوم، قلبيه حتى تذبل المكونات.
  • أضيفي الطماطم واطبخيها حتى تتماسك.
  • اسكبي مرق السمك، الزعفران، الملح، الفلفل الأسود والبابريكا واتركيه على نار هادئة لمدة 10 دقائق.
  • أضيفي شرائح باراموندي البحر الأحمر واطبخيها لمدة 7-5 دقائق.
  • حركي الكريمة واطبخيها لمدة دقيقتين إضافيتين.
  • زيّنيه بالبقدونس المفروم وقدميه.


Copyright @2025 NAQUA - All Rights Reserved.