Grilled Barramundi with Lemon & Garlic
Ingredients:
• 400g Red Sea Barramundi (Fillet Portions)
• 2 Minced Garlic Cloves
• 2 Squeezed Lemon
• 2 tbsp Olive Oil
• 1 tsp Dried Thyme
• ½ tsp Salt
• ¼ tsp Black Pepper
Garnish: Lemon Slic and Chopped Parsley
Preparation:
باراموندي مشوي بالليمون والثوم
المقادير:
• 400 غرام باراموندي البحر الأحمر (فيليه شرائح)
• 2 فص ثوم مفروم
• 2 ليمون معصور
• 2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
• 1 ملعقة صغيرة زعتر مجفف
• ½ ملعقة صغيرة ملح
• ¼ ملعقة صغيرة فلفل أسود
• للتزيين: شرائح ليمون وبقدونس مفروم
طريقة التحضير:
Copyright @2025 NAQUA - All Rights Reserved.