Grilled Barramundi with Lemon & Garlic


Ingredients:

    •    400g Red Sea Barramundi (Fillet Portions)

    •    2 Minced Garlic Cloves

    •    2 Squeezed Lemon

    •    2 tbsp Olive Oil

    •    1 tsp Dried Thyme

    •    ½ tsp Salt

    •    ¼ tsp Black Pepper

Garnish: Lemon Slic and Chopped Parsley


Preparation:

  • In a bowl, mix garlic, lemon juice , olive oil, thyme, salt and black pepper.
  • Marinate Red Sea Barramundi fillet in the mixture for 20 min.
  • Heat the grill or oven, and grill Barramundi fillet for 3– 5 min on each side until cooked.
  • Garnish with lemon slices and chopped parsley and serve.

باراموندي مشوي بالليمون والثوم


المقادير:

    •    400 غرام باراموندي البحر الأحمر (فيليه شرائح)

    •    2 فص ثوم مفروم

    •    2 ليمون معصور

    •    2 ملعقة كبيرة زيت زيتون

    •    1 ملعقة صغيرة زعتر مجفف

    •    ½ ملعقة صغيرة ملح

    •    ¼ ملعقة صغيرة فلفل أسود

    •    للتزيين: شرائح ليمون وبقدونس مفروم


طريقة التحضير:

  • في وعاء، اخلطي الثوم، عصير الليمون، زيت الزيتون، الزعتر، الملح والفلفل الأسود.
  • اتركي شرائح فيليه باراموندي البحر الأحمر تتبل في المزيج لمدة 20 دقيقة.
  • سخني الشواية أو الفرن، ثم اشوي شرائح الباراموندي لمدة 3-5 دقائق على كل جانب حتى تنضج.
  • زيّنيه بشرائح الليمون والبقدونس المفروم وقدميه

Copyright @2025 NAQUA - All Rights Reserved.