Lemon Butter Barramundi Fillet
Ingredients:
400g Red Sea Barramundi (Fillet Portions)
• 1 Cup of Chopped Small Potatoes
• 1 Cup of Halved Cherry Tomatoes
• 1 ½ Cup of Chopped Zucchini
• 1 tbsp Olive Oil
• ¼ tsp Salt
• ½ tsp Paprika
• ½ tsp Minced Garlic
• 2 tbsp Olive Oil
• 1 tbsp Butter
For the Lemon Butter Sauce:
• 2 tbsp Butter
• 1 tsp Minced Garlic
• ½ Cup Vegetable Broth
• 2 tbsp Lemon Juice
• 1 tsp Lemon Zest
• 1 tsp Oregano
• ¼ Cup Cooking Cream
Garnish: Chopped Parsley or Lemon Slices
Preparation:
فيليه باراموندي بصوص الزبدة والليمون
المقادير:
400 غرام باراموندي البحر الأحمر (فيليه شرائح)
• 1 كوب بطاطس صغير مقطع
• 1 كوب طماطم كرزية مقطعة
• 1 ½ كوب كوسا مقطعة
• 1 ملعقة كبيرة زيت زيتون
• ¼ ملعقة صغيرة ملح
• ½ ملعقة صغيرة بابريكا
• ½ ملعقة صغيرة ثوم مهروس
• 2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
• 1 ملعقة كبيرة زبدة
لتحضير صوص زبدة الليمون:
• 2 ملعقة كبيرة زبدة
• 1 ملعقة صغيرة ثوم مهروس
• ½ كوب مرق خضار
• 2 ملعقة كبيرة عصير ليمون
• 1 ملعقة صغيرة من قشر الليمون
• 1 ملعقة صغيرة زعتر
• ¼ كوب كريمة طبخ
للتزيين: بقدونس مفروم أو شرائح الليمون
طريقة التحضير:
Copyright @2025 NAQUA - All Rights Reserved.